Vattenträning

Starka tillsammans

Oavsett om du är helt ny, eller redan har insett fördelarna med att träna i grupp, hjälper våra inspirerande instruktörer dig att hitta motivationen.

Hos oss kan du träna i grupp, både på instruktörsledda pass och den virtuella vattenträningen Hydrohex.

 

Ledarledd vattenträning

Dessa pass ger skonsam men tuff träning, där vattnet är ditt motstånd. Även redskap kan förekomma. Vi erbjuder både pass på vårt gruppträningsschema samt separata kurser i vattenträning.

 

Hydrohex

Hydrohex är en ny typ av virtuell vattenträning där passen visas på en skärm från sidan av bassängen. Passen kräver olika nivåer av styrka, rörlighet, koordination och puls, vilket innebär att de passar både dig som vill träna lugnt och mer intensivt. Det finns fyra olika typer:

Hydrohex Beat - Gillar du att träna till musikens rytm? Då är det här passet för dig! Hydrohex Beat utmanar koordinationen och taktsinnet samtidigt som pulsen höjs rejält. Roligare än såhär blir det inte!

Hydrohex Cardio - Är du redo för ett fartfyllt konditionspass med peppande musik? Hydrohex cardio utmanar din kondition, stärker din uthållighet och förbättrar återhämtning på rekordtid!

Hydrohex Move - Simpla, effektiva och dynamiska helkroppsrörelser där vi fokuserar lite extra på rörlighet och core. Höj energinivåerna i kroppen med hjälp av vattnets skonsamhet.

Hydrohex Power - Fartfylld musik, effektiva rörelser för hela kroppen och en olidligt långsamt tickande sekundvisare! Power bjuder på en tuff träningsupplevelse som formar hela kroppen.

 

Se hur det kan se ut här!