Simskola

Lekfullt, glädjefyllt och livsviktigt

Att skapa vattenvana, trygghet och säkerhet i vatten är grunden i att lära sig simma. Vi erbjuder simskola för alla åldrar och nivåer – för simkunnighet är helt enkelt livsviktigt.

Genom lek rör vi oss från att öva grunderna i vattenvana till att skapa trygghet genom att hoppa, doppa, glida och flyta. När man klarar dessa steg utan flythjälpmedel är det ofta en enkel match att lägga till simtagen.

Vår simskola är uppdelad i steg, där vi börjar med den viktiga vattenvanan - som är grunden till att lära sig simma. Därefter bygger vi på med övningar så att barnet slutligen simmar obehindrat både på mage och rygg. För att ditt barn ska få möjlighet att utvecklas på bästa sätt, både med trygghet och utmaningar är det viktigt att du anmäler ditt barn till rätt steg. Barn som går i simskolan får av simläraren rekommendationer till nästa omgång. Är du osäker på lämpligt steg rekommenderar vi dig att be simläraren eller en badvärd om hjälp för att hitta rätt grupp för ditt barn.

Privatlektioner

Få privat undervisning med utbildad instruktör. Här får du hjälp med allt från grundläggande vattenvaneövningar till avancerad teknikslipning. Vi anpassar lektionen efter ditt behov och vilket simsätt du önskar att utveckla.